Euro Solutions
Logo Euro Solutions

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Bine ati venit pe site-ul Euro Solutins Company!

Inainte de utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca ati citit, ati inteles si ati acceptat termenii si conditiile de utilizare.

Definitii:
Persoana juridica ce detine site-ul www.eurosolutions.ro si se ocupa de administrarea acestuia se numeste Euro Solutions Company SRL si va fi denumita in continuare furnizor. Persoana fizica sau juridica, care se informeaza, comanda sau achizitioneaza produse/servicii prin intermediul site-ului www.eurosolutions.ro, va fi denumita Client. Adresa web, care este proprietatea Euro Solutions Company SRL, va fi denumita site-ul www.eurosolutions.ro. Fotografiile digitale, textele, detaliile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.eurosolutions.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Denumirea "Euro Solutions", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt creatii intelectuale ale Euro Solutions Company si sunt aparate de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Intregul continut al site-ului www.eurosolutions.ro este proprietatea Euro Solutions Company SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Continutul site-ului www.eurosolutions.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea scrisa a Euro Solutions Company SRL. Materialele publicate si continutul www.eurosolutions.ro nu pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Valabilitatea informatiilor:
Continutul site-ului www.eurosolutions.ro este alcatuit cu cea mai mare grija astfel incat preturile, imaginile si caracteristicile produselor / serviciilor sa fie actualizate si exacte. Euro Solutions Company SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Orice detalii care fac referire la preturi, prezentate pe site-ul www.eurosolutions.ro sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul unui contract. Preturile erau valabile la data publicarii pe site, fiind posibil ca pana in prezent acestea sa fii suferit modificari, crescator sau descrescator. Pentru confirmarea acestor detalii, va rugam sa contactati Euro Solutions Company SRL.

Declinarea responsabilitatii:
Euro Solutions Company SRL isi declina responsabilitatea pentru orice problema aparuta in functionarea sistemelor informatice sau retelelor de calculatoare ale vizitatorilor, acestia fiind pe deplin responsabili de instrumentele de acces pe site-ul www.eurosolutions.ro (tipul de browser folosit pentru internet, sistemul de protectie anti-virus instalat, calitatea si conditiile conexiunii internet folosite etc.). Site-ul www.eurosolutions.ro poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinand unor terti si asupra carora Euro Solutions Company SRL nu are nici un fel de control. Euro Solutions Company SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.eurosolutions.ro In nici o circumstanta Euro Solutions Company SRL nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii oricare ar fi aceasta. Astfel Euro Solutions Company SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Frauda:
Orice incercare de a copia, modifica sau reproduce continutul site-ului www.eurosolutions.ro, fara acordul scris al Euro Solutions Company, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.eurosolutions.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva celor ce au incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. Fiind de accord cu acesti termeni si conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea privind utilizarea site-ului www.eurosolutions.ro

Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din Romania.

Euro Solutions Company SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Pentru aceasta va rugam utilizati sectiunea Contact


Euro Solutions